TechDoor lansează sondajul său anual pentru dezvoltatori. Sondajul este anonim. Completați chestionarul
Deep dive

Articole despre IT și noutăți din lumea tehnologiei

Sortează după:
Cele mai recente
Cel mai vechi
Filtre
Echipa techdoor.md urmărește în permanență noutățile din lumea tehnologiilor IT. Aflați despre toate evenimentele pe paginile noastre.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
mai 17
-
2 min citește
Moldcell și-a sărbătorit cea de-a 24-a aniversare cu o descoperire cu adevărat revoluționară - tehnologia 5G a fost lansată în Moldova. Acest eveniment a devenit realitate datorită echipamentelor exclusive din partea Uniunii Europene. Suportul tehnic al proiectului, unic în țara noastră, îndeplinește toate cerințele de securitate. Încă de la primii pași de la înființare, compania și-a fixat un obiectiv important - progresul tehnologic. Această companie este interesată să asigure utilizatorilor săi o comunicare de calitate înaltă.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
apr. 29
-
3 min citește
Platforma TechDoor.md în colaborare cu IQ Games - Asociația Mind Games din RM va organiza în premieră un eveniment pentru specialiștii IT. Testul IT va fi interesant nu doar pentru cei care lucrează de mult timp în domeniul IT, dar și pentru cei care sunt interesați activ de acest domeniu promițător.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
apr. 10
-
2 min citește
TechDoor este partenerul media oficial al acestui eveniment. Acest eveniment regional de tehnologie va reuni toți experții de top din industria IT, inclusiv developeri. Participați cât mai aveți ocazia.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
mart. 29
-
3 min citește
În lumea în schimbarea rapidă de astăzi, managerii de promovare a produselor devin o profesie din ce în ce mai solicitată și mai promițătoare. O trăsătură distinctivă a pieței în era digitală de astăzi este apariția exponențială a noilor bunuri și servicii digitale. 
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
mart. 25
-
4 min citește
Banca Națională lansează un sistem de transfer de bani fără comisioane
La 12 martie, Banca Națională a Moldovei a lansat sistemul MIA Plati Instant. Acest serviciu permite transferul de bani între cardurile diferitelor bănci din Moldova fără comision. Am reușit să obțin detalii de la Vadim Zheliascov, șeful departamentului Fintech de la Banca Națională a Moldovei.
Elena Pavlovskaya
Elena Pavlovskaya
-
mart. 16
-
3 min citește
TechDoor.md este partenerul media al Startup Moldova Summit, cel mai mare eveniment de dezvoltare a startup-urilor din Moldova. Această conferință oferă o oportunitate de a demonstra dinamica pozitivă în dezvoltarea startup-urilor din Moldova.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
mart. 11
-
3 min citește
Turul Kids & Play
Pe 3 martie, echipa proiectului de cybersport Kids N Play a vizitat un orfelinat din orașul Ceadîr Lunga cu un turneu caritabil pentru copii.
Comitetul editorial TechDoor
Comitetul editorial TechDoor
-
mart. 6
-
1 min citește

TechDoor este mai mult decât un simplu mediu de socializare. În cadrul blog pentru programator veți găsi o mulțime de informații utile și distractive. Dacă tocmai studiați pentru a deveni un specialist IT, veți găsi multe informații noi și informative pe această pagină. Pentru specialiștii IT cu experiență, aici va fi interesant:

  • noutăți în lumea tehnologiei;
  • știri de programare;
  • articole pentru programatori.


A fi la curent cu toate evenimentele, noutățile este una dintre îndatoririle unui programator. Dacă vă scapă ceva nou și important, puteți face un pas înapoi și vă puteți lăsa concurenții să vă devanseze. Astfel încât să puteți afla la timp noutăți în lumea tehnologiei IT, acesta a fost creat Blogul IT.

Despre ce puteți citi pe blogul IT

Pentru a lărgi perspectivele profesionale, se colectează cunoștințe de specialitate articole de programare de la cei mai importanți oameni din domeniul tehnologiei informației. Iată știri despre Evenimente IT în Moldova, care au avut loc sau vor avea loc. Dacă vă interesează informații despre startup-urile din Moldova, urmăriți actualizările la adresa Blogul IT.

De asemenea, a publicat articole de programare de la experți de renume, pe care vă recomandăm să le studiați, deoarece sunt informații valoroase care sunt rareori împărtășite gratuit. 

În secțiunea evenimente importante, se află Articole IT privind managementul și marketingul, cu informații privind analiza pieței, noile tendințe, tendințele de dezvoltare. De asemenea, blogul programatorului vă prezintă dezvoltarea IT în Moldova, impactul acesteia asupra dezvoltării economice și rolul său în formarea ecosistemului tehnologic. Moldova se dezvoltă rapid și Știri IT confirmă acest fapt.

Articole pe teme IT

Seminare și rapoarte în industria IT - cel mai vizitat loc din Moldova de către programatori. Veți afla despre cele mai recente evenimente, vorbitorii care au luat cuvântul și principalele noutăți din domeniul IT. 

De asemenea, în știri de programare a publicat schimbările din reformele moldovenești privind profesia lor. Puteți citi despre noile legi și modificările aduse celor existente în blogging despre IT. 

Acesta este locul unde cele mai bune articole IT despre marketing, programe pentru antreprenori din Moldova. Puteți afla despre topurile de lucru ale marketerilor, vă puteți îmbunătăți abilitățile și ridica statisticile a ceea ce faceți. 

Articole distractive despre programare

În această secțiune sunt publicate tot felul de interviuri, articole interesante din domeniul IT, în care profesioniștii își împărtășesc experiența, poveștile despre parcursul și succesul lor. Este util să citească astfel de informații pentru începătorii care doresc să calce pe urmele profesioniștilor IT de succes.

Blogul programatorului web - este o resursă serioasă, dar trebuie să vă puteți relaxa și aici. În acest scop, există o secțiune "Umor", unde puteți râde pe aceeași lungime de undă cu alți profesioniști. 

De asemenea. blog de programare - o sursă de idei noi, de inspirație pentru noi proiecte și de autoeducație. Atunci când vezi rezultatele specialiștilor de frunte, îți dorești să realizezi și mai mult, să faci mai bine. Într-un mediu de susținere, este ușor să te dezvolți și să rămâi la înălțime, de știri despre dezvoltarea web.

Moldova are propria sa oază de creștere, socializare și petrecere a timpului împreună - este TechDoor. Verificați aici des, sunt multe de citit aici.

Raport de eroare de ortografie

Următorul text va fi trimis redacției noastre: